2010. június 30., szerda

Irány Párizs!

Eljött hát a nagy nap, június 24., és bár január óta sok akadály került elénk, mindegyiket lekűzdöttük, és indulunk a fények városába!
Az Élet, ez a szeszélyes, kissé kiszámíthatatlan dramaturg úgy hozta, hogy épp ma költözik ki Amszterdamba Bogi lányom. Mindketten útrakelünk hát, az ő gépe Ferihegy 2-ről, a miénk pedig az 1-esről indul fél óra eltéréssel. Érzékeny, könnyes búcsút veszünk egymástól, de az elválás miatti szomorúságomat tompítja az örömteli várakozás, hogy ma meglátom álmaim Párizsát!
Taxival megyünk ki a reptérre, már online becsekkoltunk a gépre, viszont ezt mások is megtehették, mert nem a pultoknál van nagy sor, hanem a biztonsági ellenőrzésnél, még a végén csak szűken érjük el a gépet? Végül beáll egy további biztonsági ember is, simán átjutunk a kontrolon, és az információs tábláról meg is tudjuk rögtön, hogy fél órás késéssel indul a repülőnk, semmi izgalom! Az idő hamar eltelik, miközben beszélgetünk, aztán az Alpok havas csúcsai felett szállva a két óra kellemes repülést is végigbeszéljük, hiszen 30 évnyi lemaradást kell behoznunk.

Nincsenek megjegyzések: